Kampanjstatus juli 2017


Den 3/7 hade kommunen möte med de föreningar som fått erbjudande om ett pris på 21.900 kr om man blir 900 som tecknar avtal. 673 är klara och dessutom känner vi till ca. 100 st. som med säkerhet kommer att teckna sig. Zitius som gått ut med erbjudandet har därför beslutat att förlänga kampanjen juli månad ut. Många som har sommarstugor finns nu här så ta chansen och prata med våra sommargäster så kanske vi får in ett antal den vägen och till er som tvekat hittills hoppas vi att ni anmäler er så kommunen kan förverkliga målsättningen att erbjuda alla fiber, för vi ser att kopparnätet tas bort i kommun efter kommun.

 

Till er som bor i Norra och Södra By återkommer vi i höst men ni kan reda nu teckna er på www.fibertillalla.se för att visa att det finns ett stort intresse i ert område.

 

Glad Sommar önskas alla
Jan Hellström
Bredbandssamordnare
Eda kommun

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>